Oppdatering fra sist blogging!! (Alices Blogg)

Oppdatering fra sist blogging!!Kjaere alle lesere, 

Beklager for at jeg ikke har blogget så mye i det siste. Tiden har gått til så veldig mye annet de siste dagene, jeg har f.eks vaert i Sandnes en tur.
Der fikk jeg oppleve en liten gårstur, en kafé tur eller to.  Det jeg skulle var å møte to kjempe skjønne venninner i Sandnes for å prate litt, på samme tid hente en Maskin som vi skal selge, som har stått på vestlandet og ventet på oss.

Det har skjedd en del ting siden sist. Et brudd med kjaeresten for å nevne noe. Skal vi snakke om følelser her på bloggen, så kunne jeg lagt ut i det vide og brede i flere dager. For følelser, det har jeg mye av.
Men det er bedre å la det vaere, og heller jobbe for å komme seg videre i livet. Det er merkelig og rart å måtte starte på nytt igjen, men på samme tid laerer jeg veldig mye av det.
Uansett skal jeg flytte til min kjaere mor i løpet av August, alt er pakket og klart. Snakk om å få en fresh start da dere!
Nå skal jeg bare holde fokuset mitt oppe, jobbe hardt, spare penger, og gjøre meg klar til kjøp av bolig i Rogaland Fylke om noen år.
Det er ihvertfall planen. Frem til da skal jeg oppleve flere reiser rundt omkring, ikke bare i Norge, men Skandinavia og Europa! Jeg skal på kurs rundt omkring i verden, og jeg SKAL få fart på Økonomien!
Det er allerede mye spennende som skjer, men det skal øke, så mye at kontoret mitt kan vaere på Hawaii om jeg vil! Ja, det er mye og glede seg til. 

Ser på leiligheter i Stavanger.. 35 kvadrat meter for over 2 millioner.. Ha ha, latterlig "billig". 

 

Her er noen bilder fra helgen. 
 

Hmm, hvem er sjefen her? Tror det var denne hanen som stod på ett ben! Herlige frøkna som ønsket å holde denne som om den var en diger bamse...


Verdens skjønneste Adine-mor <3 
Dette er Terapi! Fantastisk deilig på Dalen Hotel, og området rundt. Helt herlig. Jeg har det godt med tankene om fremtiden. Nå-tiden er blurrete, men det kommer seg nok!

Dette var i Byrkjedalstunet - der spiste vi grøt og lapper. Det er et eventyrlig sted i Norge, hvor de kan ta imot store samlinger av gjester som f.eks bryllup, konfirmasjon, osv. 
Denne hallen her var HELT magisk. Tente lys overalt, skikkelig stemning. Om jeg skal gifte meg en gang, så skal dette på min helt nye liste: "Noterbare steder for bryllup." 


Hva syntes du om Bildene ?
Jeg hadde en fin tur og kommer til å få flere slike!  
 • Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Alice

  Life as I know it! Leser bloggen min nå

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits