Our legs are like broken sticks!! (Alices Blogg)

Our legs are like broken sticks!!God kveld ?

Det er sent og tid for å sove.
Jeg sliter helt sykt med pollen, men tror medisinene endelig kikker inn.

Idag var jeg på trening med Janne på "mylife" i skien. Det var ganske koselig der, og greit nok utvalg av saker og ting. Men de hadde lite handles der og beinpressa gikk kun opp til 100 kg.. jeg tar 130.. litt gamle apparaturer og noen veldig Fancy'e noen også.. Det er ikke et miljø der for store sterke menn.. men for dem som ønsker en bedre helse og en bedre livvstil. Alt i alt syntes jeg det gikk veldig fint der, og jeg følte at jeg hadde det meste jeg trengte for en god trening.

De hadde også flere typer timer der, dans, yoga, styrke, spinning, uttøying ect. Det var en fin garderobe, solarium og en fantastisk massasjestol. Jeg og janne kaller den for "John". Det var akkurat en sånn stol jeg i fremtiden skal invistere i!! John gav meg full drenasje og triggerpunkt massasje.. Avslappende var det også!

Janne<3

Etter trening dro vi på Herkules (shoppingsenter i skien) kjøpte en shorts som ikke var ubehagelig å gå i, litt mat og en iskremkaffe.... yes i know- lite gunstig etter en treningsøkt.
Så gikk vi derfra og helt hjem til Janne. Det har resultert i at leggene våre er helt på tryne ødelagte. Jeg føler jeg går som en 90 år gammel dame i høyhælte sko!! Det gjør så vondt......

Imorgen er en ny dag. Lurer på hva den bringer.

Hatt en fin dag??
 • Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Alice

  Life as I know it! Leser bloggen min nå

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits