- 13 Gode grunner til å drikke Aloe Vera! (Alices Blogg)

- 13 Gode grunner til å drikke Aloe Vera!Se for deg at du deler opp et Aloe Vera blad i to, og tar ut den rene geleen inni bladet. Forever Living Products sitt signatur produkt Aloe Vera Gel er så naert aloe vera gelen i bladet som det går an. 
Den første av sitt slag som ble kvalitetsstemplet fra Aloe Science council, pga den rike kombinasjonen av masse & vaeske som kommer rett fra naturen. 
Her kommer 10 veldig gode grunner til hvorfor man bør drikke "mirakel planten" Aloe Vera, grønnsaken over alle grønnsaker.

1. Power Body Builder!
Aminosyrer er kroppens byggesteiner. De brukes for å bygge kroppen sterk! 8 aminosyrer som kroppen ikke produseres er funnet i Aloe Vera planten. Ved å drikke Aloe vera, styrker du kroppen med fantastiske esensielle aminosyrer. Tenk å gjøre kroppen sterkere ved bare 30-60 ml Aloe Vera om dagen!? 

2. Anti inflammatoriske egenskaper.
Aloe Vera har 12 naturlige stoffer i seg som har vist seg å hemme infammasjon uten bivirkninger! Disse er kildene til effektiviteten når det gjelder å berolige brannskader, kutt, sår og betennelser i kroppen. 

3. Naturlige vitaminer!
Aloe Vera Gel inneholder mange av de vitaminene du trenger daglig, som vitamin A, B1, B2, B6, B12, C og E, Folsyre og niacin. Den menneskelige kroppen kan rett og slett ikke lagre noen av disse vitaminene, og derfor må vi supplere dem regelmessig gjennom kosten vår. Hva er vel bedre enn å oppnå sine fordeler ved å drikke en daglig dose Aloe Vera Gel, & på samme tid å bygge kroppens forsvarssystem naturlig mot oksidativt stress! 

4. Mineraler!
Noen av de mange spormineralene som er funnet i Aloe Vera gel omfatter kalsium, natrium, jern, kalium, krom, magnesium, mangan, kobber og sink. For en kraftig line up!!! Vi vet jo at det blir anbefalt å legge til vitaminer og mineraler til maten vi spiser for å bedre helsen. Drikker man Aloe Vera Gel får man en naturlig og sunn måte å etterfylle kroppens tilførsel av viktige mineraler. Du vil føle en energigivende kraft! 

5. Kollagen og Elastin Boooost!
Vi vet jo at jo eldre man blir, jo mindre kollagen og elastin produserer kroppen vår. 
Aloe Vera Gel kan legge til en rik tilførsel av byggematerialer til å produsere og vedlikeholde sunn hud. Ved hjelp av de ernæringsmessige byggesteiner i aloe vera, kan huden utnytte disse næringsstoffene daglig for å bekjempe effektene av aldring! En daglig dose Aloe Vera Gel kan være akkurat hva huden din trenger å se og føle sitt beste. 

6. Regulerer Vekt & energi nivå
Ved en regelmessig bruk av Aloe Vera Gel vil man rense tarmsystemet i kroppen. Vi vet alle at våre dietter inneholder mange uønskede stoffer som kan føre til apati og mental utmattelse. Tar man Aloe Vera regelmessig, kan man kjenne en større følelse av velvaere, slik at energi nivået øker og opprettholder en sunn kroppsvekt. 

7.  Immune Support og funksjon 
Aloe vera er naturlig bra for immunforsvaret. Siden immunforsvaret jobber døgnet rundt for å beskytte kroppen, kan du ved å drikke 30-60 ml aloe vera, hjelpe til & gi immunsystemet den supporten som trengs.  

8. Sunn fordøyelse. 
En sunn fordøyelseskanal sikrer at næringsstoffene fra maten vi spiser blir absorbert inn i blodstrømmen. Aloe vera har naturlige, rensende evner. Drikker du Aloe Vera Gel regelmessig kan man forbedre tarm regularitet og øke protein absorpsjon, mens på samme tid redusere uvennlige bakterier og gjær - alt gjøres naturlig! Aloe vera har også vist sin evne til å hjelpe til med å berolige halsbrann og andre fordøyelsesproblemer.

9. Bra for hudirritasjoner!
Aloe Vera er legendarisk for sin raskt healende egenskap, har du kuttet deg, eller brent deg, jobber aloe veraen veldig raskt ved å berolige det ømme området.  
Den forbedrer fibroplast funkjsonen!

10. Tannkjøttet!!
Aloe vera er ekstremt sunn for munnen og tannkjøttet. En studie i 2008 i Journal of Applied Oral Science, fant ut at aloe, brukt som en tannpasta, fungerer bedre enn to ledende merker av tannkrem. En daglig dose Aloe Vera Gel kan støtte din sunne munn hygiene - spesielt kombinert med daglig bruk av Aloe Bright Toothgel. Ta den med til neste tannlegetime! 

11. Kan blandes ut i alt!
Aloe veraen kan blandes ut i juice, melk, vann, brus, sprit - ja you name it!
Man kan foresten lage veldig mange gode drinker med Aloe Vera Gel!

12. Aloe veraen avgifter kroppen!
Så, skal du en tur ut på byen, kan man drikke litt Aloe Vera når man kommer hjem, slik at man ikke blir så dårlige dagen etterpå. (Dette er fra min erfaring ihvertfall.)  

13. Aloe Vera er Grønnsak!
Og den kan drikkes av HELE familien, inkl baby & dyrene!   

 


 • Stikkord:  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Alice

  Life as I know it! Leser bloggen min nå

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits