If it doesn´t make you smile, change it! (Alices Blogg)

If it doesn´t make you smile, change it!Jeg smiler jeg smiler jeg smiler, jeg kan ikke klare å smile mer enn det jeg gjør nå! For en suksess Tirsdag! :) 
Det deilige med å jobbe hjemmefra er jo når man kan stå opp litt senere en vanlig, man kjenner det med engang man trenger den ekstra timen med søvn. Jeg startet dagen med god frokost og regnskap. Det er slik at jeg må laere meg å like regnskap. Jeg har ikke likt det på de årene jeg har vaert selvstendig, men har funnet en teknikk som funker, nemlig å bare gjøre det som må gjøres. Og glede seg til man er ferdig med det.
Så fikk jeg postet produkter, kjøpt inn litt viktige kontorsaker, dratt på tullis for å planlegge, ha møte, og jobbe mer. Det er deilig med den moccan, (nei, det ble ikke cola) og så er det deilig å høre litt musikk og prating i bakgrunnen, mens man jobber. Derfor liker jeg Tullis veldig godt, det er mitt andre arbeidsted, på en måte:)

Etter det var det rett hjem å gjøre klart til webinar, som tydeligvis ble fullt i dag! SÅ GØY, stor suksess ble det.
Og det er takket vaere mitt fantastiske team, som jobber for sine mål og drømmer.

If it doesn´t make you smile, change it! Det er et veldig riktig ordtak. Er du ikke fornøyd med der du er, så gjør noe med det da vel. Ta det ekstra steget ut av komfortsonen, og gjør noe for deg selv, som får deg til å smile. Det kan vaere hva som helst, både innenfor privatlivet og arbeidslivet. Ta det steget for deg selv.
Det eneste du kommer til å angre på er at du ikke gjør noe med det.

Jeg har flere ganger pratet med mennesker som så gjerne skulle ønsket å endre på noe i fortiden. Har du en magefølelse, et iver etter noe, lysten på noe spesiellt og ønsket om å oppfylle drømmer - hiv deg rundt, sier bare jeg. 
Arbeidsmessig spesiellt. Jeg jobber i en bransje hvor resultatene kanskje ikke syntes der og da, men om noen Uker, måneder og år har jeg nådd flere av mine mål basert på at jeg jobber for meg selv og mine drømmer. Tenk over hvor mange som faktisk arbeider i 20-30 år i samme bedrift, og hva får de som takk for hjelpen? En gullklokke, og en helt grei pensjon? Vi jobber bort halve livet vårt, så det vi skal jobbe med bør vaere noe vi ihvertfall liker! 

Jeg har tenkt til å stå på - gjøre det jeg kan, hjelpe mange mennesker til en bedre helse og bedre økonomi, for så å heller "pensjonere" meg mye tidligere, og nyte livet med evt familie og venner :) Life is good! 


Gjør det du kan - for at du kommer dit du vil. Litt hver dag - blir mye i lengden :) 
God natt folkens!  
 • Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Alice

  Life as I know it! Leser bloggen min nå

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits