Høst og Tanker (Alices Blogg)

Høst og TankerJeg kjenner at tiden flyr. Det er høst ute, det er kaldt. Man kan snart begynne å fyre i peisen. Det skaper stemning, fine tanker, og masse inspirasjon å hente i den deilige høstlufta ute. Det er så mye jeg gleder meg til. Fremgang i jobben, masse spennende som skjer. Høsten er en fin tid å oppnå suksess på, litt suksess hver eneste dag. Ikveld sitter jeg egentlig og tygger litt på en følelse jeg har. 
Jeg er så følelsesmessig i dag, lurer på hvorfor! hah! Jeg savner den gode klemmen igjen. Savner varmen og det å bli passet på. Selvfølgelig kommer den følelsen når høsten sniker seg rundt meg. Jeg kunne foreksempel godt tenke meg en god armkrok å sitte i, en kald høstkveld, foran peisen med tente lys og stemning overalt. Men tja.. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves.    Dagen har vaert aktiv. Det er så kjekt å jobbe hjemmefra, kan sove litt lengre når det blir sene kvelder. 
Det fine med å vaere alene, er jo at man får vaert så sabla effektiv! Haha! 
Møter over internett, litt guitar spilling i pausene, og avsluttet med en kjempe koselig Spa Demo hos noen frøkner på Haerøya. Sammen med min fantastiske kollega, Caroline, hadde vi det kjempe gøy. Fotbad, rens, peeling og fotmassasje + nakkemassasje var noe av det vi tilbydde disse damene, de storkoste seg! :) 
OG jeg fikk spise hjemmelaget kransekake, nam! For jeg er overhode ikke en kakemoms.... I det hele tatt...
Det kan ikke kalles for en jobb, når man koser seg så mye. Men det er jo faktisk det, man har jo en fortjeneste på det man gjør.

 Nå skal jeg snart ta kvelden, 
Håper dere har hatt en like givende dag som meg:) 
Natta!

  
 • Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Alice

  Life as I know it! Leser bloggen min nå

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits