Alices Blogg -

Flashbacks Julefølelse!?God natt til alle som sover nå :) OG god morgen til de som leser dette imorgen tidlig, hei til dere som leser nå! 

Gjett hva, her sitter jeg, i godstolen, med beina på bordet, headsettet på, med fullguffe musikk.. OG ikke hvilkensomhelst musikk, nei, jeg hører på julemusikk. Herregud, jeg er gal, nesten 3 mnd for tidlig.
Men, jeg satt å så gjennom den nye julekatalogen til butikken min, og jeg tenkte jeg måtte ha litt stemning på øret.

Julekatalogen kan du foresten se her!

Julen i fjor var en magisk stund. Den var irriterende magisk, når jeg tenker på det. Alt - absolutt alt jeg ønsket meg (trodde jeg) fikk jeg den julen, og stemningen var helt uforglemmelig bra. Det var rett og slett den beste julen jeg noen gang har feiret. Ingentvil! 

Jeg tenker at man skal gjennom mange fine episoder i livet, og noen av de tankene man sitter igjen med, er verdt å ta videre. Leve litt på!
 

For en god stund tilbake trodde jeg ikke at jeg kom til å oppleve noe så bra igjen. (Jeg har ikke gjort det heller, enda)
Men jeg vet, magefølelsen min sier, at jeg kommer til å få en magisk jul i år, en enda bedre en. Om det er mulig og riktig, herlighet, da blir jeg happy! Hvordan det skal skje, har jeg ikke peiling på! Kanskje det rett og slett bare er Julen i seg selv som gir meg den fantastiske følelsen, at stemningen hos familien og vennene mine er på topp? Uansett, jeg gleder meg til jul igjen.  

#LastchristmasIgaveyoumyheart.

My heart is back, stronger than ever:)

  Er du glad i Jul? Har du startet med JULEGAVE shopping? 

 • Høst og Tanker  Jeg kjenner at tiden flyr. Det er høst ute, det er kaldt. Man kan snart begynne å fyre i peisen. Det skaper stemning, fine tanker, og masse inspirasjon å hente i den deilige høstlufta ute. Det er så mye jeg gleder meg til. Fremgang i jobben, masse spennende som skjer. Høsten er en fin tid å oppnå suksess på, litt suksess hver eneste dag. Ikveld sitter jeg egentlig og tygger litt på en følelse jeg har. 
  Jeg er så følelsesmessig i dag, lurer på hvorfor! hah! Jeg savner den gode klemmen igjen. Savner varmen og det å bli passet på. Selvfølgelig kommer den følelsen når høsten sniker seg rundt meg. Jeg kunne foreksempel godt tenke meg en god armkrok å sitte i, en kald høstkveld, foran peisen med tente lys og stemning overalt. Men tja.. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves.      Dagen har vaert aktiv. Det er så kjekt å jobbe hjemmefra, kan sove litt lengre når det blir sene kvelder. 
  Det fine med å vaere alene, er jo at man får vaert så sabla effektiv! Haha! 
  Møter over internett, litt guitar spilling i pausene, og avsluttet med en kjempe koselig Spa Demo hos noen frøkner på Haerøya. Sammen med min fantastiske kollega, Caroline, hadde vi det kjempe gøy. Fotbad, rens, peeling og fotmassasje + nakkemassasje var noe av det vi tilbydde disse damene, de storkoste seg! :) 
  OG jeg fikk spise hjemmelaget kransekake, nam! For jeg er overhode ikke en kakemoms.... I det hele tatt...
  Det kan ikke kalles for en jobb, når man koser seg så mye. Men det er jo faktisk det, man har jo en fortjeneste på det man gjør.

   Nå skal jeg snart ta kvelden, 
  Håper dere har hatt en like givende dag som meg:) 
  Natta!

    

 • What a beautiful Life!  Jeg har hatt en helt fantastisk helg! 
  For en nydelig tid med venner og familie det har vaert!

  Jeg dro til Pappa for å feire hans bursdag på Fredagen. Nydelig mat, god stemning. Gøy å kunne delta på happings som det, som kun er en gang i året.
  Lørdag dro jeg og lillesøster, Margrete, til OSLO for å kose oss. Egentlig var målet vårt Frappe fra Expresso House, i Oslo. Herregud, så digg den var. Men vi venta ganske lenge på å få den også da.   
  Etter det ruslet vi rundt i Oslo gater, ble litt sightseeing for min del. Margrete vise meg den kule skolen hennes, som ligger inne på et hotell, how fancy is that?!
  Dagen gikk i å kose oss i sola, og på matfestivalen på Aker brygge. Herregud for en deilig dag.

  Kvelden avslutta med en heidundrans fest hos Heidi, venninna til min andre søster, Marte.
  Koselige folk, bra stemning, hyggelig i Drøbak. 


   


   

  Søndagen gikk i mer familie besøk og en fantastisk god Middag. Er det noe Merete kan, så er det å lage mat, og dessert - såklart. 
  Jeg brukte litt tid nede i kjelleren, og spilte på pappas fantastiske Guitar - en signatur guitar fra The Oasis. Hoho. 

  Ellers var det å ture hjem igjen, og det tok sin tid. Toget var nesten hele 2 timer forsinket. Kom hjem til slutt, og slapp å betale billett. hihi :0)  


     I dag var det BONUS DAG. Jeg elsker bonus dager! Vil du ha en ekstra bonus utbetaling i mnd? Da syns jeg du skal ta kontakt med meg, så fikser vi det:) 
  Å jobbe hjemmefra er virkelig en frihet i seg selv. Man får betalt for det man gjør, og jobber man bra da, får man veldig godt betalt.
  Jeg elsker å se at bedriften min vokser, teamet vokser, pengene vokser. Alt bare vokser seg stort og sterkt, og det er så kult å se!

  Nå skal jeg ut å sende pakker. Vi skulle egentlig stå stand i dag, men det ble flytta på pga sykdom.
  Helt greit, da får man gjort andre viktige ting.

  Så skal jeg besøke min bestevenninne. Hun er fantastisk og i dag skal hun få høre det!


  Ha en fin dag da folkens :)  

 • En forrykende fremtid  Hei og hopp alle sammen. 
  Det er Mandag, ny og fresh start! Dagen skal gå til møter og jobb, og gud hvor jeg gleder meg til fremtiden!
  Det handler om å ta action for egne drømmer og mål!

  I helgen var jeg på suksesshelg i Oslo. For en fantastisk mulighet vi har når vi arbeider som selvstendige forhandlere av Forever. 
  Muligheten til å styre sin egen tid, og ha en inntekt etter egen innsats. Er du et arbeidsjern? Hvorfor ikke bruke de kreftene på å bygge noe helt eget, uten risiko og på egne vilkår? 

  Vi var vel 700 stk ca, og bare det å møte nye herlige mennesker, gir meg et boost ihvertfall. 


  Noe jeg elsker, er å slenge meg ned på hotellsenga med engang jeg kommer inn på hotellrommet! haha!   Det var fantastiske foredragsholdere, mye bra musikk, god mat, stemning og annerkjennelse på høyt nivå. 
  Noe av det kule vi fikk oppleve var å trene med selveste Nick Søderblom. Han er hollywood PT, stuntmann og skuespiller. 
  Han har trent flere store kjendiser, og har vaert med i flere kjente serier/filmer. 
  Så gøy å bli pushet av denne mannen. Han har en sterk historie, som har ført han dit han ville. Ingen unnskyldniger. 

  Nå gleder jeg meg bare til å hive meg selv rundt, og nå det ene målet etter det andre. 
  Huhei! 
   

  Skal prøve å bli flinkere på å blogge også - så dette blir veldig spennende! :D  

 • Tankenes Øyeblikk  Jeg har hørt at man i gjennomsnitt har 60-80.000 tanker hver dag. Mitt hode... Inneholder MANGE flere tanker enn det.
  Jeg er faktisk en mester i å tenke på ting. Vurdere ting. Se for meg ting. Lage egne historier i hodet mitt. Bekymre meg over ting. Glede meg over ting. Drømme meg bort. Skape tanker om, tja.. Alt mulig rart!
  Er det en ting jeg har skjønt, så er det at livet er en Berg og Dalbane. Det er ikke alltid like lett å være Alice til tider. Faktisk, så er det flere ganger jeg har måtte tenke over hvordan jeg egentlig har det.
  Alt i alt, så er det  jo bra, og det går jo såklart oppover. Jeg liker egentlig å ha det bra, jeg liker tanken på å tenke positive ting.
  Og selv om jeg som oftest tenker positive ting, så kommer det alltids en liten bekymring i ny og ne.
  Skjønner dere?

   

  Denne sangen her gjør meg i veldig tankemodus, drømmende modus, happymodus, tristmodus, ja, alt på en eneste gang. Jeg digger btw sangen da, syns den er råbra. Min sommerfav!
  Er det noen som føler seg igjen, i det å tenke for mye?
  Er det noe man bør slutte med?

  Slik man tenker, blir det jo som oftest. Jeg har blant annet lest "The Secret" - og der står det mye kult og spennende om tankenes kraft.
  Mye stemmer jo, og mye har jeg allerede erfart. Så når jeg tenker, prøver jeg å være obs på hvordan jeg tenker og hva som utarter seg etter en tanke jeg har hatt.

  Det har skjedd ganske mye siden sist jeg blogget. Jeg har faktisk ikke et ork eller noe lyst til å blogge om det og dele det med hele verden.
  Men jeg tror, og håper, at brikkene faller på plass på en magisk måte. Det hadde jo vært supert. Jeg tror jeg skal bruke tankenes kraft, for det det er verdt.
  Som igjen betyr at jeg må tenke, enda mer. Gosh.

  Ha en fin kveld folkens,
  Vi snakkes

 • Invest your time in your future!

  På bildet ser du meg, min mor / Sponsor, Arshad Amith (super dyktig) Ragnhild (utrolig inspirerende dame fra Vestlandet) Berit & Harald og mange flere spennende personer!


  Forever living Products sine top 8 produkter; Den gule dunken Aloe Vera Gel, står alene for 50% av omsetningen i selskapet, og har dermed blitt omsatt for 50.millioner!
  Hverdagsprodukter som alle kan bruke! Små, store, dyr og mennesker. Mine favoritter er Berry Nectar, lips, tannkrem, propolis og heatlotion!
  Skal skrive mer om produkter i et annet innlegg! :-) Det som er så fint er at man kan også bli forhandler for å kjøpe produkter til seg selv, billigere :-)   

 • Yesterday, out dancing!  God dag i stuen <3 
  Jeg har nesten akkurat stått opp, og har spist natchos til frokost. NAM! Det er det som er så deilig ved å lage digge middager dagen i forveien, forhåpentligvis er det rester som kan spises til frokost! 

  I går fikk jeg besøk av min herlige skatt, Cecilie- vi gjorde som vi pleier å gjøre: Ut å danse, uten alkohol. Herlig? Yep, det er mulig å kose seg uten alkohylene også, og det beste er at vi har det like gøy!
  Vi koste oss hjemme først, med gullerøtter, agurker, blåbaer og dipp. Litt kake og masse appelsin juice. Egentlig en ganske sunn kveld.
  Helt til Natchosen og sprite'n kom inn i bildet.  Jeg fikset hår og Makeup på frøkna, er liksom stylisten hennes når vi skal ut sammen. Herlig!  Denne dama er lekker! :)   Det var ganske tomt på #Glasshjørnet. Men når klokken nermet seg 00.00, da kom det folk!! 

  Jeg hadde ingen pene bilder av meg i går, enda jeg var "Pretty Hot" haha, neida, men følte meg litt fin i går, det bare vistes ikke på bildene.. Blah..

  Så jeg slang ut dette bildet istedet! Her har jeg kommet meg hjem,  flyttet ut av danseklaerne og inn i morgenkåpa, med en mugge vann på fanget og gliset på si :) 
  Det er foresten snapchat bilde, hvis du lurte. Add meg gjerne: Frkalice 


   
  Nå skal jeg snart stelle meg, føler jeg opplever en slags dagen derpå. Men har som sagt ikke drukket noe annet en juice, brus og vann... 
  Hva skal du i dag?  

 • 7 bøker jeg skal lese!  Vel.. Jeg er egentlig ikke en lesehest. Men jeg var så heldig å finne en eske med bøker oppi, bøker som ser interessante ut! 
  Så jeg tenkte jeg skulle gi det en sjans!
  Jeg har allerede begynt på et par av dem!

  1.  Tirsdagsdamene: En utrolig festlig historie! Dette er en lettlest bok, med veldig god humor (ihvertfall passende for meg.) 
  " I 15 år har de vaert bestevenninner. Hver første Tirsdag i måneden treffes de fem damene i sn franske yndlingsrestaurant, og en gang i året hygger de seg med en felles weekendtur. Men dette året er alt forandret: Judith er nettopp blitt enke og vil foreta en pilgrimsreise til Lourdes i sin avdøde manns fotspor. Fylt av omtanke for sin sørgende venninne, beslutter Tirsdagsdamene seg for å følge henne på reisen." 


   2.   Introducting NLP: Denne boken har jeg fått låne i en liten periode, da jeg har lyst å laere meg Coaching. Jeg vet de bruker NLP metoden i coaching studie, det er faktisk svaert populaert. 

  "Some people appaer more gifted than others. NLP, one of the fastest growing developments in applied psychology, describes in simple terms what they can do differently, and enables you to learn these patterns of exellence. This approach gives the practical skills used by outstanding communicators. Excellent communicationis the basis of creating excellent results. NLP skills are proving invaluable for personal development and professional excellence in counselling, education and business.
  * How to create rapport with others
  * Influence skills
  * Understanding and using body language
  * How to think about and achieve the results you want
  * Effective meetings, negotiations and selling.  

  3.  Den store Gatsby! 
  Dere har sikkert sett filmen? Det har ikke jeg, enda. 
  "I Den store Gatsby fanger Fitzgerald på en glitrende måte opp både den desillusjonen som råder Amerika i tiden etter første verdenskrig og den sviktende moralen i et samfunn som er besatt av rikdom og status. Men han gjør mer enn å få frem saerpreget av tid og sted, for i beskrivelsen av Gatsbys tragiske mål om å oppfylle drømmen, gjenskaper Fitzgerald den universelle konflikten mellom fantasi og virkelighet. "

   

  4. 

  Profitørene: 
  " I en nedslitt leilighet i Stockholm ligger en død kvinne. Hun har store skader, både i ansiktet og på kroppen. Alt hun har på seg er en flekkete morgenkåpe. Hvem er hun- og hvorfor ser det ut som en slagmark der inne? Ved en tilfeldighet får etterforskerne vite at hun heter Kataryna Rosenbaum. Men hvorfor måtte den prostituerte Kataryna bringes til taushet? Det har ikke politiet svar på. 
  Jakten på morderen fører oss inn i Stockholms underverden. En brutal verden av rå kriminalitet og organisert prostitusjon. En verden styrt av lyssky menn, grå profitører som ikke viser nåde om noen truer med å avsløre dem. "

  Boken er faktisk filmatisert. 

  5.

  Hevneren: 
  " Under en dramatisk gisselaksjon i Olje - og energi departementet blir politimannen Arve Meyer hardt skadd. Men han er på sporet av store, mørke krefter og kan ikke gi seg nå.
  Mektige bakmenn i den internasjonale oljeindustrien manipulerer den norske regjeringen, embetsverket og stortinget. De skyr ingen midler, og Meyervikles inn i et spill han ikke kan kontrollere. Jakten på sannheten tar ham til London, Sveits og den idylliske thailandske øya Ko Samui. Men kanskje finnes løsningen rett utenfor politihuset på Grønland? "

   

  6.

  Når himmelen faller ned: 
  " 15 år gamle Yoshi er på vei hjem gjennom Tokyo en kveld i Mars da bombene plutselig faller. På kort tid er halve byen og flere tusen av dens innbyggere utslettet. Yoshis liv og skjebne nøster seg sammen med tre amerikanere. Skillene mellom fiende og alliert, forbrytelser og straff, offer og overgriper, blir utydelige. 
  Dette er en historie om den skjebnesvangre skaden fiende kan påføre hverandre, de voldsomme feidene slik fiendskap kan vekke og den forløsende kraften som finnes i minner, kunst og kjaerlighet, som kan bringe selv de bitreste motstandere tilbake til hverandre."

   

  7.  Soloppgang: 
  "Kongsvinger, 1838. En kvinne dømmes til halshugging for å ha drept barnet sitt. Hun er uskyldig, men ingen hører på henne, og dommen blir fullbyrdet. Sytten år senere møter vi Andrine Tronvik, en ung jente som bor kummerlige kår på en karrig gård. Andrines liv blir snudd på hodet da hun får tjeneste hos en velstående enkefrue. Spørsmålene hoper seg opp for Andrine. Hva skjuler seg bak dørene hos "de fine"? Hvem er nevøen som plutselig flytter inn? Og hvorfor vil ikke Andrines mor fortelle noe om familien hennes?"

   

   Har du hørt om noen av disse? Lest en av dem kanskje? 
  Det er en god blanding, så blir spennende å se om dette er noe for meg! 

 • 10 ting som har skjedd i livet mitt i Sommer!  Just to keep you updatet!

  • Jeg flyttet hjem til min mor! Har fått det kjempe koselig sammen med to flotte jenter/damer. Og rommet mitt er Girlisious!! Akkurat nå er det ganske rotete da. Men jeg har ikke fått på plass klesskapet mitt enda, mangler noen hyller som klaerne mine skal ligge på!!
    
  • Jeg ble singel etter litt over 3 år i forhold! (ikke kult, men shitt happens!) Man kommer seg videre fra det også! OG nå begynner livet å smile til meg igjen. Man er jo sin egen lykkesmed til tider, men det er jo ikke gøy å vaere alene heller. Jeg har det veldig "Comfy" i en armkrok, og et smil å våkne til.  Har bestemt meg for å vaere singel, så lenge som mulig! 

  • Jeg dro på en reise i bil fra Telemark og helt opp til Lofoten! Dette var i jobb sammenheng, og litt av en spennende reise!
   Da vi endelig kom frem til lofoten, fikk vi bare vaert der i én og en halv dag. Så var det kjøring i ett sett i mange, mange, maaange timer ned igjen! AMEN, da var vi slitne ja.

  •  Jeg har flyttet ut nesten alt i salongen min, og har bare ett behandlingsrom igjen. Resten skal leies ut til andre. 

  • Jeg fikk oppleve tropevarmen i både Telemark, Trondheim og Nord-Norge!

  • Jeg var ute på resturant og drakk vin med Pappa & Merete for første gang! Ja, vi har drukket vin sammen før, men ikke ute...*Tror jeg* Haha!

  •  Jeg har begynt å trene igjen! Etter en god pause. 

  •  Jeg har vaert på masse herlige kafébesøk og møtt mange nye mennesker. 

  • Jeg har også blitt kjent med noen av våre herlige, og veldig griske naboer. Nemlig råddyr familien! De kommer her og spiser av traer og planter. Med engang de ser meg freaker de ut og hopper som noen andre kenguruer. Det er hyggelig da, når de står stille..
    
  • Helt  aerlig! Det har ikke skjedd så fryktelig mye spennende i livet mitt denne sommeren.

    

  Jeg har egentlig bare vaert fornøyd med vaeret og alle de gode vennene jeg har. Og det har vaert nok for meg i denne omgang.    

    Hadde du en fin sommerferie? Hva skjedde hos deg som var helt eksepsjonellt? 

 • Spontanious night out!  Ja, jeg vet det er Torsdag. Men som de fleste vet så er August mnd hvor de fleste fylker i landet holder den såkalt populaere "Fadder uka". Jeg vet det var fadder uke i Kristiansand i forrige uke. Denne uken er det i Telemark/Skien/Porsgrunn. Møtte masse skjønne mennesker, og har til og med laert meg noe portugisisk. Jeg skal ikke nevne noe her, for at dere som faktisk kan det språket ikke skal bli sinte på meg. 
  Jeg vet jeg har noe portugisisk blod fra min mors side, så det var litt spennende der og da.
  Ble et stort glass vin, og Cider som smakte......Villa. Nam!
  Og btw.. Jeg er ikke student, jeg bare later som i dag. Det var quiz i dag, teamet vårt het "Les Quizerables" haha, digget navnet. Vi tapte.. 


  Fikk ikke tatt outfit bilder i dag. Bedre lykke neste gang.
  Imorgen skal jeg i et viktig møte, kjenner jeg gruer meg litt. Det går sikkert fint!

  Natta folkens, sov godt <3 

 • Trening! Endelig klar, atter en gang!


  Nå har ting fått roet seg litt og jeg er super klar for å gi gass på treninga etter noen mnd pause. 
  Idag fikk jeg syklet rundt skien (skulle egentlig bare levere noen filmer, men slang på meg treningstøyet og gjorde litt mer ut av turen.) 
  Det er så deilig å kjenne at du pusher deg så mye at du nesten kaster opp! Ok, det er kanskje ikke så deilig akkurat der og da, men når svetten renner på ryggen vet man at man forbrenner kalorier og det.. DET liker vi ;)
   
  Jeg sa opp mitt medlemskap på STAMINA HOT. Det var egentlig veldig teit, for jeg var fornøyd med stedet, og så skal de åpne et nytt her jeg har flyttet nå også i Januar. 
  Pluss jeg har treningspartner igjen, og da er alt mye kulere! Når jeg er på Stamina så trener jeg ikke så mye kondis. Kun oppvarming. i noen kjedelige minutter. Jeg kan nemlig ikke fordra å løpe på mølla, spinning er gøy da.. Og så liker jeg å danse, det har jeg egentlig veldig lyst å begynne med. Nei, på stamina går det mest i å bygge muskler, og selv om jeg hater øvelsene der og da.. Som f.eks Knebøy, beinpress, benkpress, bulgarsk utfall osv, så elsker jeg dem når jeg er ferdig med treninga. Det skal BRENNE i rompa, og det skal brenne alle andre steder også ;)
  Trening er gøy. OG jeg er klar!   

  Målet mitt er å bli "Fit" . Jeg liker faktisk at man kan se musklene litt, men ikke så voldsomt som på fitnessuttøvere. Jeg har også lyst til å bli generellt sprekere, sterkere, mer utholden og rett i ryggen. 

   

  Trener du noe spesiellt? 

 • Reddet en baby idag!  Idag har jeg opplevd mye gøy og noe fryktelig sjokkerende!!!

  Vi har stått på stand i dag på en strand, med solprodukter og har vært til hjelp hvis noen skulle skade seg.

  Det var så varmt idag og solen strålte, deilig det. Vi gikk rundt og informerte folk at vi hadde produkter hvis noen skulle trenge det mot solen, insekter og varmen. Min mor gikk litt rundt og kom bort til tre familier som reagerte på et spebarn i en vogn som var totalt forlatt i stekende solvarme!!
  Mamma reagerte veldig sjapt og tok babyen i sin favn- og gikk raskt til skyggen. Babyen hadde nesten ikke energi igjen og var kokende varm og helt gjennomvåt. Vi la også merke til at den lille gutten hadde downsyndrom og ble bekymret for at foreldrene bare hadde forlatt ungen. Mamma var helt klar for å ta imot et nytt familie medlem. Så ille var situasjonen!! Ungen kunne faktisk dødd.

  Flere familier reagerte på dette og var rimelig forbanna på dem som bare lot ungen være der. Plutselig dukker mora opp for å sjekke til sønnen. Hun kom fra andre siden av campingplassen i bikini. Og var ganske ung.

  Jeg måtte fortelle henne at ungen var trygg nå, at min mor holdt babyen i skyggen, men at dette ikke var bra i det hele tatt. Så sa hun ene damen at dette ikke var greit i det hele tatt og at hun var to sekunder fra å ringe barnevernet. Hun var sint og barnemoren kjente nok at det ikke var så smart av henne. Men det så ikke ut som at hun tok det så seriøst.

  Stakkar baby- gråt kjempe lenge- og slet med pusten når han lå med hodet på skuldra til mamma.

  Svane besøk <3

  Hatt en fin dag??

 • World war Z! Filmreview  God kveld!
  Er du en av dem som elsker verdens katastrofe filmer? Da bør du se World war Z! Jeg syntes den var (unnskyld) DRIT BRA! Har du sett filmer der verden går under og dødlige viruser tar over menneskeheten ? Brad Pitt spiller en nydelig rolle som en familiemann, tidligere etterforsker for FN. Helt vanlig fyr som i all hast må hjelpe til ved å finne ut hva som forårsaker det dødelige viruset som gjør mennesker om til zoooombier!! Hva skjer når du blir "bitt av basillen", og kan man egentlig stoppe det- eller går verden under i en raaaasende fart??

  Det er en kjempe bra spenningsaction- jeg skvatt ihvertfall i alle vinkler.. det samme gjorde min ukjente side"mann".

  Kjempe bra film!!
  Og så syntes jeg Brad var mye kjekkere med skjegg, en flott kar!

  Topp karakter fra meg!

  Har du sett filmen?

 • A new beginning  God dag alle sammen.

  Det er Søndag og egentlig en ganske fin dag. Jeg har fått muligheten til å tilføye hverdagen min med en fresh start. Idag flyttet jeg ut fra André sin bolig (nå eksen min) og inn til en gård litt ut ved gjerpen.. Her skal jeg bo frem til vi flytter inn i en helt ny leilighet i August. Det er en gammel gård. Får følelsen og lukten fra boligen til Farmora mi i lofoten. Det er avslappende her og fredelig. Og en fin plass for å f.eks meditere litt!!

  Jeg tror med noen dager her at jeg vil komme meg et steg videre i livet. Jeg har hatt flere erfaringer og utfordringer, og har lært hvordan jeg skal takle dem. Nå skal jeg ta det med videre i livet og møte flere utfordringer, samt få flere erfaringer.

  Her skal vi bo i August og uttover. Det er ikke helt sentralt det heller, men ikke så aller verst. Gleder meg til å innrede rommet mitt <3

  Nå skal jeg drikke kaffe og spille piano. I dette huset hører man knirking og uling fra vinden. Skikkelig stemning. Har fått meg noen flue-venner også.. nermere 5-6 stk..

  Hva skal du idag? <3

 • Our legs are like broken sticks!!  God kveld ?

  Det er sent og tid for å sove.
  Jeg sliter helt sykt med pollen, men tror medisinene endelig kikker inn.

  Idag var jeg på trening med Janne på "mylife" i skien. Det var ganske koselig der, og greit nok utvalg av saker og ting. Men de hadde lite handles der og beinpressa gikk kun opp til 100 kg.. jeg tar 130.. litt gamle apparaturer og noen veldig Fancy'e noen også.. Det er ikke et miljø der for store sterke menn.. men for dem som ønsker en bedre helse og en bedre livvstil. Alt i alt syntes jeg det gikk veldig fint der, og jeg følte at jeg hadde det meste jeg trengte for en god trening.

  De hadde også flere typer timer der, dans, yoga, styrke, spinning, uttøying ect. Det var en fin garderobe, solarium og en fantastisk massasjestol. Jeg og janne kaller den for "John". Det var akkurat en sånn stol jeg i fremtiden skal invistere i!! John gav meg full drenasje og triggerpunkt massasje.. Avslappende var det også!

  Janne<3

  Etter trening dro vi på Herkules (shoppingsenter i skien) kjøpte en shorts som ikke var ubehagelig å gå i, litt mat og en iskremkaffe.... yes i know- lite gunstig etter en treningsøkt.
  Så gikk vi derfra og helt hjem til Janne. Det har resultert i at leggene våre er helt på tryne ødelagte. Jeg føler jeg går som en 90 år gammel dame i høyhælte sko!! Det gjør så vondt......

  Imorgen er en ny dag. Lurer på hva den bringer.

  Hatt en fin dag??

 • Sol+varme+friskbris+POLLEN!  God ettermiddag alle sammen, 

  Det er sommer ute. Sola skinner, temperaturen øker, litt frisk bris.. og Kjempe mye POLLEN! 
  Jeg var hos legen for snart 3 uker siden - for å ta en blodprøve og sjekke om jeg hadde allergier mot noe.
  Legen min sa at jeg ville få svar innen 1 uke, fikk jeg ikke svar, så hadde jeg ingen allergier.
  Ehhhh?! JO. Jeg må jo ha noe- når jeg nyser 11 ganger i løpet av 2 små minutter! Da er det ikke bare psyken!! Nesa renner, tårene triller, halsen brenner etter all nysinga..
  Jeg tror jeg har pollen allergi, en ganske kraftig en også. Men jeg reagerer mest når jeg har kommet meg inn etter en lang dag ute... Why?
  Så tror jeg også at jeg har allergi mot Egg. Eggeallergi......
  Ja, spiser jeg egg (Noe som smaker egg) så kaster jeg opp endten samme dag, eller dagen etter.
  Og jeg kan ikke klø meg i øynene etter at jeg har klappet en katt eller to.. Da er det gjort. Det er greit, katter kan ha et stoff i pelsen sin som de fleste klør av.. Men jeg reagerer skikkelig, hovner opp i ansiktet og blir helt rød på kroppen... Hahaha, det er ikke pent, for å si det slik. 

  Så allergier, hvis jeg ikke har det, da er det noe alvorlig galt med psyken min! 

  Anyways, nå får jeg snart besøk fra min Janne skatt. Vi skal, tro det eller ei, ligge ute i sola. Skal handle litt godmat og ta med et teppe for å ha en liten piknik <3 


  Så koselig <3 

  Vi skal sitte ved elva i porsgrunn, på vessia. Har egentlig også litt lyst å dra til stranda... HMM... 

  Har du pollen allergi? Hva skal du i dag?

 • Oppdatering fra sist blogging!!  Kjaere alle lesere, 

  Beklager for at jeg ikke har blogget så mye i det siste. Tiden har gått til så veldig mye annet de siste dagene, jeg har f.eks vaert i Sandnes en tur.
  Der fikk jeg oppleve en liten gårstur, en kafé tur eller to.  Det jeg skulle var å møte to kjempe skjønne venninner i Sandnes for å prate litt, på samme tid hente en Maskin som vi skal selge, som har stått på vestlandet og ventet på oss.

  Det har skjedd en del ting siden sist. Et brudd med kjaeresten for å nevne noe. Skal vi snakke om følelser her på bloggen, så kunne jeg lagt ut i det vide og brede i flere dager. For følelser, det har jeg mye av.
  Men det er bedre å la det vaere, og heller jobbe for å komme seg videre i livet. Det er merkelig og rart å måtte starte på nytt igjen, men på samme tid laerer jeg veldig mye av det.
  Uansett skal jeg flytte til min kjaere mor i løpet av August, alt er pakket og klart. Snakk om å få en fresh start da dere!
  Nå skal jeg bare holde fokuset mitt oppe, jobbe hardt, spare penger, og gjøre meg klar til kjøp av bolig i Rogaland Fylke om noen år.
  Det er ihvertfall planen. Frem til da skal jeg oppleve flere reiser rundt omkring, ikke bare i Norge, men Skandinavia og Europa! Jeg skal på kurs rundt omkring i verden, og jeg SKAL få fart på Økonomien!
  Det er allerede mye spennende som skjer, men det skal øke, så mye at kontoret mitt kan vaere på Hawaii om jeg vil! Ja, det er mye og glede seg til. 

  Ser på leiligheter i Stavanger.. 35 kvadrat meter for over 2 millioner.. Ha ha, latterlig "billig". 

   

  Her er noen bilder fra helgen. 
   

  Hmm, hvem er sjefen her? Tror det var denne hanen som stod på ett ben! Herlige frøkna som ønsket å holde denne som om den var en diger bamse...


  Verdens skjønneste Adine-mor <3 
  Dette er Terapi! Fantastisk deilig på Dalen Hotel, og området rundt. Helt herlig. Jeg har det godt med tankene om fremtiden. Nå-tiden er blurrete, men det kommer seg nok!

  Dette var i Byrkjedalstunet - der spiste vi grøt og lapper. Det er et eventyrlig sted i Norge, hvor de kan ta imot store samlinger av gjester som f.eks bryllup, konfirmasjon, osv. 
  Denne hallen her var HELT magisk. Tente lys overalt, skikkelig stemning. Om jeg skal gifte meg en gang, så skal dette på min helt nye liste: "Noterbare steder for bryllup." 


  Hva syntes du om Bildene ?
  Jeg hadde en fin tur og kommer til å få flere slike!  

 • Film Review  Ah, Nå har jeg nettopp spist svenske kjøttkaker, drukket fanta exotic og sett på "Odd Thomas"
  Jeg må si jeg syntes filmen var ganske bra. Den handler om en gutt som heter Odd Thomas, som ser ting ikke alle andre kan se.
  Han kommuniserer med åndene fra den andre siden, og løser drapssaker for politiet.
  Jeg har ikke så lyst til å si noe mer, fordi den filmen her var KJEMPE spennende og trist i slutten.


  Har du sett denne filmen? Hvis ikke- bør du se den! :D
   

 • Sunday = Movie and popcorn!  Sunday, det er den offisielle avslapningsdagen. 
  Jeg laerte her for noen dager siden at før i tiden så vasket alle på Lørdager, og hadde helt fri på Søndager. Slik er det ikke lenger- føler alle vasker på Søndager, fordi det er den eneste fridagen man har, da veldig mange har Lørdager som fast arbeidsdag.

  Jeg tok husvaska på Fredag jeg!
  Uansett, så er Søndagen den eneste dagen i Uka hvor jeg føler man kan slappe HELT av.
  NO WORK, NO DUTIES, NO ASSIGMENTS.

  I dag skal jeg og kjaeresten på KINO. VI skal se TO filmer i dag. En klokken 19.00 og en kl 21.30. Det rekker vi akkurat!   OK. Hvem i alle dager vil ikke se "dette her" på storskjermen? ;) Det er flere av mine venner som sier MAN OF STEEL er en kjempe bra film. 
  Jeg gjør ikke annet enn å glede meg til å se den. Vil ikke se traileren engang, bare for å spare alt fra start til slutt!  Jeg er en stor fan av Will Smith! Han er råkul! Gleder meg til å se familieduoen i action- blir spennende å se om sønnen til Will blir like flink eller flinkere i årene som kommer. 
  Kanskje det. Uansett så er Will Smith en ABSOLUTT AWSOME person. Både på og bak lerretet. 

  Har du sett noen av disse filmene ? Hva syntes du om de(m)?

  XOXO 

 • DISNEYPARTY i går!  Hey hey, hello hello! 

  Jeg kunne ikke skrive om noe som handlet om Disney Party'et i går, da jeg skulle overraske min besteskatt Janne.
  Kjaeresten til Janne inviterte oss med på Reunion fest i Skien. Døds tøft! Det var jo kostyme fest, vi skulle kle oss ut som Disney / Pixar (eller tegneserie generellt).
  Janne var Tingeling, Kjaeresten var Woody i Pixar filmen Toy Story, jeg var rødhette! (Og jeg fant ut at disney har laget en film av henne i 1922?!) Så da var det godkjent.

  Satte faktisk oppe på natta for å sy ferdig kostymet mitt! Jeg er ganske imponert av meg selv ja.. Var ikke store greiene, men nok til at det var kult :D

  Det var veldig mange kule kostymer på festen, Phocahontas, B-gjengen!!, Alice i eventyrland, Tarzan/Mogli, Dvergene i Snøhvit, RobinHood/lille John, Zimba, Minni mus, og et veldig godt forsøk på Aladdin :D + mange flere. Jeg tror det skulle vaere trekning der, men har ikke peiling på hvem som vant!  

  Hadde det enormt gøy, veldig mange søte mennesker der.
  Hahahahaha, ikke lett med den gigantiske hetta miiii :D


   

  Haha - fantastiske folk :) 
  Flere bodde i Oslo og i Kr.sand- hyggelig at man faktisk kommer langveisfra for å feire reunion! Og veldig hyggelig at både meg og Janne fikk komme en tur :)

  Så thanks for a Absolutlig fun and awsome night people! ;)

   

  Syns du bildene var tøffe? Hiih 

 • Challenge day 7! "5" ting jeg ELSKER  I går fikk jeg ikke tid til å blogge, men nå sitter jeg foran PC og har dagens AVSLAPNINGS dag :-) 

  5 ting jeg elsker:

  1. Aerlighet

  2. Å vaere forelsket/romantiske hendelser

  3. Kle meg i kjoler & Pynte meg

  4. SYNGE

  5. Gjøre ting som inspirerer meg, eks lage en smoothie, bake noe, finne på noe, reise osv :)


  - bildet er fra i GÅR. Skal legge ut et innlegg fra gårdsdagen snart, må bare laste opp alle bildene på PC-en først.  


  Liker du noen av disse tingene?  

 • Challenge Day 6! "5" Ting jeg IKKE liker.  God morgen alle der ute :) 

  Challenge for i dag er å skrive om "5" ting jeg ikke liker!

  1. Uærlighet

  2.  Vinterkulda (liker snøen men ikke at det er så kaldt!)

  3. Selgerne i Tyrkia!!

  4. Komme forseint - eller at noen andre kommer forseint. Handler om å ha respekt for andre sin tid.

  5. Misshandlere av noen slag!! Fysj og fysj!  

     - Fra konfirmasjonen til natti <3

 • 15 Days Challenge!  Jeg henger meg på "challenge" bølgen og lager min egen lille twist. 
  Jeg har en tedens til å glemme blogginga, men nå er det en utfordring, og utfordringer liker jeg!

  Jeg har ikke peiling på hva alle ønsker på challenge lista si, men jeg gjør den litt til min egen!

  HERE IT COMES:

  DAY 1.  Legg ut 3 Randome pictures

  DAY 2. Skriv om en favorittsang, og hvorfor jeg syntes den er så bra!

  DAY 3. Legg ut dagens makeupbilder

  DAY 4. Fortell om drømmene mine

  DAY 5. Hudpleie produkt Review

  DAY 6. 5 ting jeg ikke liker

  DAY 7. 5 ting jeg elsker

  DAY 8. Skriv en spøkelseshistorie!

  DAY 9. Legg ut outfit bilder

  DAY 10. 10 ting dere ikke visste om meg!

  DAY 11. Legg ut bilde og skriv om mine absolutte favoritt ting!

  DAY 12. Videoblogg

  DAY 13. Skriv et helt innlegg på engelsk

  DAY 14. 5 favorittfilmer

  DAY 15. Juicy Helse tips 

   

  Kommer du til å følge med meg i mine 15 challenge days?

 • Take a smile ?  Vi trenger å smile litt, for å få energi eller gi andre energi! Et smil kan bety så mye!
  Det viktigste er at hvis man har en dårlig dag- så kan man bare ta et smil! For å hjelpe noen der ute igang- fant jeg et bilde på facebook som kanskje er nøkkelen til dagens smil! Trekk et smil rett og slett?

  Idag har det blitt gjort mye! Og enda mer gjenstår- det blir spennende å se hva som skjer fremmover. Og hvordan det blir med jobben! :-)

  Uansett hvor hardt vi jobber og styrer - og uansett hvor vanskelig det kan være til tider! Så kan man sammenligne det med en skikkelig treningsøkt! Man blir bare sterkere, med større og bredere erfaringer. Veldig mange som går gjennom noe vanskelig kan få et nytt syn på livet, og hverdagen kan bli totalforandret. Oppgaver som var vanskelige før- blir bare lettere for hver gang. Dette er et tegn på at man har vokst fra seg tankene om det vanskelige- og heller blitt sterekere. Psykisk og fysisk :-)

  Noe lignende dette kalles personlig utvikling- man får det når man gjennomfører noe man aldri har gjennomført før. Og man går ut fra sin egen komfortsone.

  Går du noen gang utenfor komfortsonen din?

 • En EKSTREMT hektisk dag!  God kveld kjaere bloggere! 

  Idag har det gått i ett- seriøst! Jeg begynte på jobb.. Så ble jeg ferdig på jobb..
  Når jeg ble ferdig kjentes det ut som det bare hadde gått en time fra jeg begynte.
  Jeg begynte på jobb kl 09.10 og ble ferdig kl 20.00 :)

  Etter å ha tatt klesvasken - kan jeg endelig sette meg ned med en kopp te. I og med at vi pusser opp kjøkkenet, så er det veldig lite som inspirerer meg til å lage mat, og jeg vet jeg har brukt mye penger på mat de siste 3 ukene....... Farlig å kjøpe ferdiglaga mat ja?

  Jeg kjenner jeg gleder meg masse til å bli mobil.
  Jeg kan styre hverdagen HELT som jeg vil!
  Men man må jo selvfølgelig jobbe hardt for å nå målene sine, og det har jeg jo tenkt til å gjøre.

  Tenk at jeg begynner å flytte ut fra lokalene i spa, allerede på Fredag/Lørdag!?

     Dette her er meg om noen dager! Stå opp, lage sen en kopp kaffe (selv om denne lyseblå koppen så veldig tom ut.....) sette seg foran pc-en med ark og penn foran meg, og jobbe hjemmenifra! 
  Nå kan jeg få brukt alle business klaerna mine! Som spa terapeut er det spa uniformer som gjelder / svarte bukser og en hvit t-skjorte... Men nå, nå blir det skjørt, skjorte, bluse, pumps... AHR! 

  Får skynte meg å stelle istand litt mat før kjaeresten kommer hjem. Det er lenge siden jeg har gjort det koselig for han, så får vel gi et gir nå! 

  Hva har du på deg når du skal jobbe? 

   

 • Oppdatering på utfordring Nr 1!  I dag har jeg jammen blogget endel! :D 
  Det liker vi!

  Jeg skrev i et innlegg litt lengre nede om utfordringer og inspirasjon!
  Idag har jeg regnet på utfordring nr.1 - og jeg har funnet ut at jeg klarer den til tiden! Det er helt fantastisk. Og lettende. NYDELIG faktisk.
  Klarer jeg den utfordringen så klarer jeg hva som helst!  

  Det er ganske utrolig hvor stor viljestyrke man har til tider.
  Men jeg har laert meg at man må ikke stresse negativt med noe, man må tenke at alt ordner seg, og at  man kan klare alt!

  Jeg føler meg 1000 kg lettere- jeg kan endelig puste litt rolig og vite at det har ordna seg!

  En FANTASTISK følelse!

   

  Har du noen gang opplevd at ting har gått treigt, men at det ender godt? 
   

 • Alice

  Life as I know it! Leser bloggen min nå

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits