Alices Blogg -

Produkt Review - Video Blogg!Hei søte lesere :) 
Her kommer litt mer videoblogging og denne gangen snakker jeg om noe som jeg virkelig er HELT avhengig av :)
Jeg tror til og med du, som leser, er veldig avhengig av et slikt produkt :)  Hva syntes du? YEY or NEJ!?

 • Produkt Review - Video Blogg!

 • 3 grunner til at man faktisk kan se skrekkfilm før leggetid!  Haha, fancy overskrift. 
  Jeg skal komme rett til poenget. Jeg har nettopp sett "the conjuring" og må si jeg syntes filmen var Kjeempe *wait for it* BRA!!!

   Skrekkfilm og thriller fra regissøren av Saw og Insidious. Før det var Amityville, var det Harrisville. Basert på en sann historie forteller "The Conjuring" den grusomme historien om hvordan de verdenskjente paranormale etterforskerne Ed og Lorraine Warren ble tilkalt for å hjelpe en familie som ble terrorisert av en mørk tilstedeværelse på deres bortgjemte gård. Tvunget til å konfrontere en sterk demonisk kraft, finner Ed og Lorraine seg fanget i den mest skremmende opplevelsen i deres liv.

  I rollene møter vi Vera Farmiga og Patrick Wilson som Ed og Lorrain, og Ron Livingstone og Lili Taylor som Roger og Carolyn Perron, eierne av gården. Regissør James Wan står bak tidligere filmer som "Saw" og "Insidious".  

  Hallo, jeg elsker sånne filmer som virkelig kan skremme livshiiiten av deg før du skal gå til sengs.
  Men jeg har faktisk noen gode grunner til at det skal gå an å se skrekkfilm før leggetid.

  1. Det er kun en film! Selv om det er basert på en sann historie, så er den nok pynta ganske kraftig på. Jeg tror at det finnes mer mellom himmel og jord, så jeg er overbevist for lengst! Men det betyr ikke at alt du ser på film er sant.

  2. Har du opplevd noe av det du ser på filmen? Nei? Da tror jeg du kan senke skuldrene dypt ned, og slappe helt av. Dessuten så er ikke alle mennesker åpne og "klare" og vil derfor ikke merke alt det åndelige som skjer rundt oss. 

  3. Du kan gjøre som meg, tenke over hvor godt du sov dagen i forveien, og hvor lite problemer det var over å legge seg ned å drømme søtt. Så lenge man vet at det bare er film, kan man slappe av.
  Er man instillt på det - så er det ingen problemer å få sove godt etter en skrekkfilm.

  But, beware people.. Do not see the conjuring alone.. Helt aerlig. Den bør sees sammen med noen. Ikke alene. Det hadde ikke jeg turt.. Hihi  
    
 • Alice

  Life as I know it! Leser bloggen min nå

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits